WE WORK HARD TO EXCEED YOUR EXPECTATIONS

Vi arbejder hver dag på at lave løsninger der er med til at styrke vores samarbejdspartners forretninger.

Vi er altid på udkig efter de nyeste teknikker, og arbejder tæt sammen med nogle af verdens førende indenfor digitalt markedsføring.

Vores niche er Facebook, Messenger marketing med Chatbots, hvor vi er Agency partner med ManyChat som er en af de største brands på markedet indenfor Chatbots.

Herudover opbygger vi kundeklubber og skræddersyede loyalitetsprogrammer der benytter Mobile Wallet og Messenger som tilsammen har op mod 3 milliarder brugere hver måned.

Vores hovedmål er at opbygge din forretning og generere mere salg og dialog med dine kunder.

 

 

 

 

Jesper Vig Troelsen

Jesper Vig Troelsen

Direktør og Ejer af GetClients.dk

 

Jeg er serieiværksætter og elsker at udvikle forretninger. Hver eneste dag udvikler jeg forretningen og finder nye spændende måder til hvordan du kan kommunikere og interagere med dine kunder.

En automatiseret første kontakt mellem dig og dine kunder giver et professionelt indtryk, og kunderne får et svar hurtigt.

Sammen med kontakten opbygger vi en kundebase og subscriber liste som du efterfølgende kan  kommunikere med via Messenger.

Vores loyalitetsprogrammer sikrer engagement fra dine kunder og sikrer de kommer igen og igen. Derfor er kombinationen med Facebook annoncering, Messenger og loyalitetsprogrammer utroligt spændende at arbejde med, da det giver resultater på bundlinjen.

Tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er eksperter i at få kunder i din forretning.

 

Skal vi tage en snak?

Book et gratis strategiopkald

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: