About me

GetClients.dk

SAAS – System as a service

Mit navn er Jesper Vig Troelsen, og jeg er ejer og stifter af GetClients.dk

Jeg har siden 2018 hjulpet mindre servicevirksomheder som behandlere, coaches og terapeuter med at opbygge deres forretninger så de kan udleve deres drømme om at leve livet som selvstændig.
Hos mig handler det om at simplificere det et drive forretning. Det vigtigste for små virksomheder er, at få styr på kundetilgangen. Hvis vi ikke har styr på hvordan vi får kunder, og får lavet et system der sikrer en stabil tilgang af nye kundeemner vil vi ikke overleve. Længere er den ikke.
For den lille selvstændige handler det ikke nødvendigvis om forkromede løsninger, dyre hjemmesider og en visuel identitet der bare står snore kniv skarpt. Bevares det er da en fordel hvis det hele spiller, men til en start er tilgangen af kunder, ydelse af en god service og god omtale langt vigtigere.
I 2018 blev jeg uddannet Kropsterapeut som et supplement til min tidligere forretning Bikefitting.dk. Jeg fandt ret hurtigt ud af, at med de rigtige strategier, opbyggede systemer kunne man hurtigt og sikkert opbygge en stabil forretning for sig selv.
Det begyndte jeg så at gøre for andre behandlere og virksomheder i servicebranchen. Fælles for dem var, at de havde brug for en stabil tilgang af nye klienter, og et system der gjorde, at kunderne blev hængende.

Ligeledes kunne vi via en opdateret Google business profil sikre at blive set når vores målgruppe søgte på vores produkt.

Hos mig handler det om bundlinje. Det handler om at de indsatser du gør med din markedsføring skal sikre en øget indtjening, og opbygning af systemer så du kan koncentrere dig om at gøre det du er bedst til, nemlig at levere en fremragende service for dine kunder.

Det er lige præcis det jeg arbejder på hver eneste dag. Jeg har hjulpet over 100 små og mindre virksomheder med at opbygge deres systemer, og glæder mig til hjælpe dig videre mod dine mål og drømme for fremtiden i din forretning.

 

Skal vi tage en uforpligtende snak?

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: