Kundeklub og loyalitet

 

Kundeklub og loyalitet

Vi bringer markedsføringen med ind i din kundeklub.

En ting er at have en kundeklub eller loyalitetsprogram, men hvad med forretningsstrategien når du skal have kunderne ind, og hvad gør du ved dem.

Vores kundeklub er bygget op på den platform din kunder er på, nemlig Messenger og Mobile Wallet som i dag benyttes af op mod 2 milliarder mennesker verden over

Du får dit helt eget Loyalitetsprogram på samme platform som benyttes af brands som Starbucks, store hotelkæder og flyselskaber.

Vi har bare lavet en overbygning så alt kommunikation med dine kunder foregår over Messenger.

 

Hvor skiller vi os ud?

Vi er et markedsføringbureau, og vi tænker derfor i forretning og hvordan vi kan skalere din forretning.

Vi leverer dig ikke bare en platform, vi sørger også for at fylde den op med loyale kunder der aktiveres af os til at besøge dig igen og igen.

Vi byggerdin forretning op omkring en Chatrobot der kan kommunikere med dine kunder. Vi kan opsætte konkurrencer, skræddersyede besked flows som dine kunder kan interagere med.

Om du har 100 eller 20.000 kunder på din kundeklub koster det ikke ekstra at sende beskeder til kunderne som det gør med SMS f.eks.

Vi leverer dig samtidig et overblik der kan give dig svar på alt fra hvordan dine Facebook ads performer, antal kunder i din kundeklub, antal stempler eller point der er givet, indløste tilbud og meget mere.

 

Let's Start a Conversation

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: